Site Overlay
nebula

Borongajske Jesenske Igre

Pozivamo sve učenike osnovnih škola Dobriše Cesarića, Frana Krste Frankopana, Petra Preradovića, ali i ostalih da se pridruže Borongajskim jesenskim igrama koje će se održati 18. rujna 2021. na igralištu osnovne škole Dobriše Cesarića. Upoznat ćete čar izviđača kroz neke poznate i mnogo novih izviđačkih aktivnosti i igara. Igre će početi u 10:00 i trajati do 14:00.

Svi će sudionici sudjelovati u ekipama u koje će se prijaviti sami, a sve prijavljene ekipe će na početku dobiti uvodni sudionički paket u kojem se nalazi karta s označenim kuponskim stanicama (KS) za orijentacijsku stazu igara. Ekipe će na KS-ovima skupljati kupone kroz raznorazne igre, a iste će moći iskoristiti na sajmu na kojemu se nalaze štandovi s raznim izviđačkim sadržajima, a na kojima sudionici mogu steći razna izviđačka znanja kroz zabavne edukativne igre i aktivnosti.

Za sudjelovanje na igrama je potrebno ispuniti prijavnicu za ekipe te je potrebno dobiti suglasnost roditelja na letku. Prijave se odrađuju fizičkim ili digitalnim putem. Fizičke prijavnice će se nalaziti u prethodno navedenim školama, a moći će biti predane u prostorijama Mjesne samouprave “Bruno Bušić” na Borongaju (Ante Jakšića 29a) od 13. do 16. rujna (PON-ČET) od 19:00 do 21:00 h, također će se moći ispuniti u prostorijama prilikom dolaska. Ako ćete biti u nemogućnosti doći fizički predati prijavnicu, možete ju ispuniti elektronski putem poveznice https://forms.gle/qUgjbeWDPRPLbepV7  ili skeniranjem sljedećeg QR koda

Radujemo se vašem dolasku i nadamo se što većem odazivu!

Uz izviđački pozdrav – budi pripravan!

 

The event is finished.

Date

18 Sep 2021
Expired!

Time

10:00 - 14:00

Next Event

Copyright © 2021 BORONGAJ. All Rights Reserved. | Chique by Catch Themes