Site Overlay

Zborovi Družina

Kao i svaki sastanak na početku mjeseca, i ovaj je bio posvećen Zborovima Družina:

3. družini poletaraca i pčelica “Mali princ” ovo je bio prvi Zbor ove godine, ali i ovaj je prošao bez problema! Na Zboru je izabran novi vođa i zastavničar družine te nove vođe jata. Ulogu zastavničara Družine od Marije preuzeo je Filip, a vodstvo družine Linda je povjerila Dominiku.

12. družina mlađih izviđača i planinki “Kondor” na čelu družine ima već iskusnog vođu Arwena, pa je Zbor prošao tečno. Patrole su izabrale nove vođe, a Družina novog zastavničara, koplje je Ivona predala Noli. Vođe aktivne u listopadu Arwenu su predstavile izvještaj o radu patrole, nove vođe imati će priliku učiniti isto sljedeći mjesec.

Zbor 39. družine starijih izviđača i planinki “Bliznec” vodila je vođa Maja s debelim stažem, pa je sve prošlo po predviđenom. Uz mjesečne izvještaje patrole su birale nove vođe, a u središtu glavnog događaja bio je blagajnik Lovro. Naime, po prvi put, Bliznec je iskoristio dio svoje blagajne! Družina je zbog toga prezentaciju o nadolazećem zimovanju mogla gledati uz grickalice.

Naravno, predaja prvih mjesečnih izvještaja znači prve bodove u Družinskim međupatrolnim natjecanjima! Bodovi će biti objavljeni na stranicu u nadolazećim danima.

Copyright © 2024 BORONGAJ. All Rights Reserved. | Chique by Catch Themes