Site Overlay

Sretan Božić i Nova godina!

Drage članice i članovi, poštovani roditelji!

Uprava Odreda izviđača “Borongaj” želi Vam sretnu i uspješnu Novu 2021. godinu te čestit i blagoslovljen Božić. Nadamo se da ste svi dobro i da ćete ove blagdane unatoč drugačijim okolnostima provesti u zdravlju i zajedništvu s najmilijima.
Želimo Vam svima zahvaliti što ste kroz ovaj neizvjestan period i dalje dio naše odredske priče te se nadamo da će se epidemiološka situacija što prije popraviti i da ćemo se uskoro opet družiti uživo, na izviđačkim sastancima, radionicama, izletima i ostalim aktivnostima, a osobito u srpnju na odredskom logorovanju. Budući da se u siječnju neće održati zimska aktivnost – odredsko zimovanje, očekujte više informacija o daljnjim aktivnostima po završetku školskih praznika.
Šaljemo Vam i poveznicu na video Svjetske organizacije Izviđačkog pokreta koji sumira sve ono pozitivno, lijepo i dobro u izviđačkom svijetu u ovoj začudnoj 2020. godini:
Što se tiče našeg angažmana u 2020. godini, nadamo se da ste nas pratili online, ali uvijek se možete podsjetiti što se sve događalo na našem Instagram profilu i odredskoj internetskoj stranici.
Copyright © 2021 BORONGAJ. All Rights Reserved. | Chique by Catch Themes