Site Overlay

I-Spot 2023.

Ovaj vikend, 30.9. i 1.10., istraživači su sudjelovali na I-Spotu, okupljanju istraživača iz svih dijelova Hrvatske, u Fužinama. Boravak u Fužinama proveli smo planinareći, učeći nove vještine i naravno zabavljajući se s novostečenim prijateljima.

U subotu ujutro pristigli smo u Fužine i uputili se prema Skautskom centru “Rakov jarak” Fužine, smještenom pored jezera Bajer. Dio nas je krenuo na planinarenje i oborio dva vrha, vrh Medviđak i vrh Veliki Kobiljak, a ostatak je poslijepodne proveo ploveći čamcima na jezeru. U večernjim satima, uživali smo igrajući kockice i pjevajući uz logorsku vatru. U nedjelju ujutro svi smo zajedno prisustvovali aktivnostima centra znanja pionirstvo gdje smo sudjelovali u izradi drvnih konstrukcija koristeći špagu. Kasnije smo posjetili centar znanja spašavanje gdje su nas članovi civilne zaštite upoznali s opremom koju koriste u svojim radnim akcijama.

Sve u svemu vikend smo proveli u odličnom društvu te smo naučili nove vještine i stekli nova iskustva koja ćemo zauvijek pamtiti!

Uz izviđački pozdrav – budi pripravan!

Copyright © 2024 BORONGAJ. All Rights Reserved. | Chique by Catch Themes