Site Overlay

Šumska škola Lovinac ’21

Ovog ljeta, od 14. do 22. kolovoza je u Lovincu održana Šumska škola Saveza izviđača Hrvatske, koja je s preko 160 sudionika bila jedna od najvećih ikad! Šumska škola centralna je aktivnost edukacije novih i napredovanja postojećih izviđačkih voditelja.

Na školi su naši budući i trenutni voditelji bili podijeljeni u timove u kojima su kroz dva ciklusa po tri dana pripremali, provodili i evaluirali jedan logorski dan za sudionike izviđačkog logorvanja “Šumski cvijet”. Iskustvenim učenjem naši polaznici stekli su mnoge korisne vještine za daljini rad u svojem voditeljskom timu i u radu s djecom i mladima.

Izuzetno smo ponosni na polaznike iz našeg Odreda, kojih je bilo čak 16, najviše od svih odreda i družina u Savezu.

Ne samo da ih je bilo puno, već su ostvarili odličan rezultat te su naše Sara Šimurina i Natalia Lovrić proglašene najboljim polaznicama u svojim timovima na Osposobljavanju za asistente voditelja, koji je brojao preko 70 sudionika.

Naš je Josip Rođak proglašen najboljim polaznikom Osposobljavanja za voditelja sekcije. Time smo nastavili dugogodišnji niz izvanrednih uspjeha u naobrazbi izviđačkih voditelja Saveza izviđača Hrvatske. Osim 16 polaznika, na Šumskoj školi je u organizaciji sudjelovala i Nevena Nikić, kojoj je na Šumskoj školi završilo Napredno osposobljavanje izviđačkih voditelja, za instruktore – voditelje programa započeto prošle godine. Time je Nevena napredovala u zvanje Instruktora – voditelja programa, prema međunarodnoj licenci Wood Badge 2.

Čestitamo svim našim polaznicima na velikom trudu i na zasluženo uspješno završenim osposobljavanjima za asistenta voditelja sekcije i voditelja sekcije!

 

Copyright © 2024 BORONGAJ. All Rights Reserved. | Chique by Catch Themes