Site Overlay

Kadrovski izlet Šibenik ’21.

Od 2. do 5. rujna 2021. godine, zadnji vikend prije početka nove školske godine, voditelji Odreda izviđača “Borongaj” sudjelovali su na redovnom operativnom planiranju i evaluaciji. U Šibeniku, gdje nas je poslužilo lijepo vrijeme kraja ljeta, proveli smo četiri dana posvećeni unapređivanju našeg rada, koristeći sve što smo naučili na ovogodišnjoj Šumskoj školi Saveza izviđača Hrvatske.

Evaluacija ovogodišnjeg logorovanja i pripremanje izvještaja s te aktivnosti, pripremanje izvještaja o radu svih dobnih skupina – sekcija u 2020./21. te planiranje rada u novoj školskoj godini. Iako je posla bilo puno, sve se stiglo napraviti i dogovoriti, a podijelili smo zadatke za rujan.

Ono malo slobodnog vremena koje smo imali, iskoristili su za brzinsko kupanje u Prokljanskom jezeru, uživali u prijenosu Viktorovog koncerta na HRT-u te posvetili razgledavanju okolice lokacije kadrovskog izleta.

Ovim izletom službeno je završena prošla izviđačka godina te smo otvorili novu, 2021./2022.

Svim voditeljima, članovima, roditeljima i prijateljima želimo da nam ova izviđačka godina bude bolja nego prethodne dvije i vidimo se na aktivnostima!

Uz izviđački pozdrav – Budi pripravan!

Copyright © 2024 BORONGAJ. All Rights Reserved. | Chique by Catch Themes