Site Overlay

Biciklijada “Srce Velebita”

11. i 12. rujna 2021. godine, voditelji Odreda izviđača “Borongaj” volontirali su na biciklijadi “Srce Velebita”. U subotu su sudionike subotnje staze dočekali s opuštajućim igrama i aktivnostima na izletištu Cvituša, gdje je svima bio osiguran ručak. U nedjelju su naši volonteri pomagali pri pripremi štanda za prijave za nedjeljne staze, za dijeljenje poklon vrećica i za prodaju promo materijala s biciklijade, koji se nalazio kod hostela “Sveti Rok”, gdje je bio organiziran smještaj volontera.

Biciklijada “Srce Velebita” se održava svake godine u suradnji s općinama Sveti Rok i Lovinac, izletištem Cvituša, hostelom Sveti Rok, parkom prirode Velebit, Večernjim listom, kao i ostalim vrijednim partnerima i sponzorima, a glavni organizator biciklijade je nitko drugi nego predsjednik našeg kluba brđana “No. 1”, Željko Klepić.

Osim volontiranja, naši su voditelji išli u izvide potencijalnih lokacija za sljedeće logorovanje jer će se sljedeće godine u Lovincu održati 11. Smotra Saveza izviđača Hrvatske, na kojoj će sudjelovati i naš Odred.

Uz izviđački pozdrav – Budi pripravan!

Copyright © 2024 BORONGAJ. All Rights Reserved. | Chique by Catch Themes