Site Overlay

Borongajske jesenske igre

U subotu 18. rujna 2021. godine na  i oko prostora školskog igrališta O.Š. Dobriše Cesarića održale su se još jedne ,,Borongajske jesenske igre” namijenjene za sve poletarce i pčelice, izviđače i planinke te one koji to žele postati.

Koncept igara ove je godine bio nešto drugačiji. Svaka se prijavljena ekipa prvo trebala okušati u raznim igrama koje su bile smještene na kontrolnim stanicama te su za nagradu za svaku odigranu igru dobili kupone za sajam na kojemu su imali priliku uvježbavati, a neki i steći nova izviđačka znanja.

Za svakim od štandova na sajmu čekali su ih voditelji koji su im u zamjenu za kupone skupljene na igrama prenijeli vrijedno znanje. Na štandovima su mogli naučiti ponešto o šifriranim pismima, izviđačkim zakonima, čvorovima za maramu, prvoj pomoći, dizanju šatora  i zaklona, a na jednom su imali priliku zaigrati mnogima omiljenu izviđačku igru, otimanje marama.

Nadamo se da su se svi razigrali, zabavili i ponešto naučili te da ćemo vas u što većem broju viđati i na ostalim aktivnostima.

Uz izviđački pozdrav – Budi pripravan!

 

Copyright © 2024 BORONGAJ. All Rights Reserved. | Chique by Catch Themes